Ingredienser:
- 400 g kyllingebrystfileter, skåret i strimler
- 4 store tortillawraps
- 2 røde chili, hakket (juster mængden efter din smag)
- 2 fed hvidløg, hakket
- Saften fra 1 lime
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk tørret oregano
- Salt og peber efter smag
- Friske grøntsager til servering (f.eks. salat, tomater, agurk)
Instruktioner:
- Varm olien op i en stor pande over medium varme. Tilføj de hakkede chili og hvidløg, og steg dem i et minut, indtil de er duftende.
- Tilsæt kyllingestrimlerne til panden, og steg dem i ca. 5-7 minutter, indtil de er gennemstegte og gyldne.
- Tilsæt paprika, oregano, salt og peber til kyllingen, og rør godt rundt, så krydderierne fordeler sig.
- Hæld limesaften over kyllingen, og rør godt rundt. Lad det simre i et par minutter, så smagene kombineres.
- Varm tortillawrapsene kort i en tør pande eller i mikrobølgeovnen.
- Fordel den krydrede kyllingeblanding på wrapsene, og rul dem sammen.
- Server de super spicy Kyllinge-Piri Piri Wraps med friske grøntsager og eventuelt en kølig dip som guacamole eller creme fraiche.
Disse wraps er perfekte til en hurtig og spicy middag, og du kan tilpasse styrken af retten ved at justere mængden af chili. Velbekomme!
Skriv et svar